MyNest rakennuttajalle ja urakoitsijalle

Uusi rakennusprojekti sisältää lukemattoman määrän työvaiheita, suunnitelmia ja asiakirjoja. MyNestin avulla on helppo pitää nämä kaikki tiukasti omissa näpeissä. Palvelu kokoaa kaikki palapelin palaset oikeaan, helposti hallittavaan järjestykseen. Uuden projektin aloittaminen MyNestissä on helppoa: kun rakennuttaja täyttää kohteen perustiedot ohjelmaan, palvelu luo automaattisesti käyttövalmiin kansiorakenteen ja huoltosuunnitelman.

Kaikki rakennuksen asiakirjat samassa paikassa

Projektin suunnitteluvaiheessa MyNest kokoaa piirustukset, rakennustapaselostukset, sisustussuunnitelmat ym. rakennuksen asiakirjat helposti selattavaan arkistoon, josta ne löytyvät nopeasti.

Sähköinen seuranta pienentää takuuriskiä

Rakennusvaiheiden ja huolto-ohjelman dokumentointi ja seuranta selkeyttävät esimerkiksi takuunalaisten huoltovastuiden ratkaisemista ja pienentävät siten huomattavasti takuuriskiä.

 

Apua myyntiin ja markkinointiin

MyNest toimii myös markkinointi- ja myyntityökaluna. Kattava dokumentointi ja MyNestin tarjoamat toiminnot loppukäyttäjälle ovat hyviä myyntiargumentteja, jotka helpottavat ostopäätöksen tekoa ja vaalivat rakennuksen arvoa.

Kun esittelet rakennusta potentiaalisille ostajille, voit ladata kaiken tarvittavan tabletille valmiiksi. Sinulla on nopeasti ja kätevästi käsillä kaikki rakennuksen piirustukset, havainne- ja valokuvat, hinnasto sekä mahdolliset muut dokumentit, joita haluat asiakkaalle esitellä.
.